Schoonheidssalon Sandra

Schoonheidssalon Sandra
Molenwerf 5
3264TH Nieuw-Beijerland

0186-693204
info@sandraschoonheidssalon.com

Overige behandelingen

Acne behandeling

Bij een acne behandeling wordt de huid gereinigd en worden onzuiverheden vakkundig verwijderd. Acnebehandelingen werken het best wanneer de huid regelmatig behandeld wordt. De BDR methode is uitermate geschikt voor het behandelen van acne, vooral vanwege de dermabrazie. Hiermee wordt de hoornlaag verdund. LIttekens die ontstaan zijn door acne worden door de behandeling ook verminderd.

Hot-stone

  • Hot-stone massage rug
  • Hot-stone massage gezicht

Het is een heerlijke massage met verwarmde basaltstenen. De stenen zijn tot ± 50 graden warm en zorgen voor een genezende warmte-energie die diep in uw gewrichten en spieren doordringen.

Een hotstone massage is zeer geschikt voor mensen met stress en spanning. Ook voor mensen die veel in dezelfde houding werken en daardoor stijfheid krijgen in de nek met als gevolg hoofdpijn.
Door de warmte neemt de bloedcirculatie toe waardoor de stofwisselingen en het lymfesysteem wordt geactiveerd. Een hot-stone massage is een heerlijke ervaring.

Paraffine handenbad pakking

Een verzorgende en ontspannen behandeling die gelijk zichtbaar en voelbaar aanvoelt. Het zorgt voor een zijdezacht gevoel. De handen en nagelriemen zijn helemaal gevoed en gehydrateerd.